Information

Välkommen till Åre den 31 maj – 3 juni 2018 och Sveriges bästa forspaddling! Åre ligger i hjärtat av Jämtlands fjällvärld och är Sveriges mecka för alla som älskar äventyr. På ingen annan plats i Sverige finns ett så stort utbud av avancerad forspaddling som här. Basutbudet består av den mäktiga Indalsälven som erbjuder ett antal olika delsträckor av varierande svårighetsgrad, varav flera bra nybörjaralternativ. Det som gör paddlingen i Åre unik är dock de avancerade fjällnära och brantare turerna i mindre vattendrag såsom åar och bäckar, populärt kallat creeking. Maj och juni är den bästa årstiden för forspaddling. Missa inte fyra dagar av fantastisk paddling med guidade turer och sociala aktiviteter på kvällarna med gemensam middag, bild- och filmvisningar och fest.

Vi kommer att lägga upp mera detaljerad information om festivalen under de kommande veckorna på denna hemsida, men följ också vår FB-sida för att inte missa de senaste nyheterna:
https://www.facebook.com/arewhitewater/

Och klicka i att du kommer i vårt Facebook-event:
https://www.facebook.com/events/1498504906932118/

Arrangörer: Årekanotisterna och Åre Camping AB.

Boende

Åre Whitewater Festival kommer att ha sitt basecamp på Åre camping i Såå öster om Åre by. Därför rekommenderar vi alla att bo i stuga eller i tält på campingen. Det finns fem stugor, så skynda dig att boka – först till kvarn gäller! Mer information finns på: http://arecamping.se/

Du kan också tälta till specialpris för festivaldeltagare. Du får då tillgång till både dusch och toalett, samt att torkrum finns för kläder såsom underställ, men att flytvästar och neoprengrejer hängs utomhus.